صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ برنامه‌های تلویزیون در «دهه کرامت» + زمان پخش ماجرای اعتصاب کارکنان در جشنواره کن ۲۰۲۴  فیلم‌های سینمایی تلویزیون در سومین هفته اردیبهشت (۲۰ و ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳) + زمان پخش ویژه برنامه‌های رادیو در جشن میلاد حضرت‌معصومه (س) + زمان پخش «سپند امیرسلیمانی» ازدواج کرد + عکس جزئیات جدید از بازداشت متهم پرونده زهره فکور صبور در قهوه‌خانه فرد متهم به قتل «زهره فکور صبور» بازداشت شد وزیر ارشاد: سال گذشته ۱۲۰هزار مجوز کتاب صادر شد ویدئو | فیلمبرداری فصل دوم سریال «Wednesday» آغاز شد + تیزر «ایزابل هوپر» رئیس هیات داوران ونیز شد مدیرمسئول روزنامه شهرآرا: سبک زندگی و اثرات تهاجم فرهنگی، دغدغه مشترک رسانه‌های ایران و عراق است برگزاری مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کودک‌و‌نوجوان در مشهد + فیلم (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) گام جدی برای تقویت تعاملات رسانه‌ای میان ایران و عراق
سرخط خبرها

علی غلامرضایی آلماجوقی، بخشی اصیل خراسان شمالی درگذشت

  • کد خبر: ۸۲۹۴۵
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۳
علی غلامرضایی آلماجوقی، بخشی اصیل خراسان شمالی درگذشت
بخشی علی غلامرضایی آلماجوقی، از خنیاگران اصیل شمال خراسان که چندی پیش به علت عارضه مغزی بستری شده بود، در پی وخامت حالش درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم مطاعی، مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قوچان، در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: بخشی علی غلامرضایی آلماجوقی از معدود بازماندگان نسل اصیل خنیاگران شمال خراسان و دارای نشان درجه یک هنری(معادل دکتری) بود.

وی ادامه داد: درگذشت این هنرمند ارزنده موسیقی را به خانواده گرانقدرش و جامعه فرهنگی هنری شهرستان قوچان تسلیت می‌گوییمم. راسم تشییع آن عزیز سفر کرده متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

بخشی علی غلامرضایی آلماجوقی متولد ۱۳۱۰ و ساکن روستای آلماجوق قوچان و شاگرد بخشی مشهور شمال خراسان، حسین یگانه، بود که در دوتار نوازی، آواز و روایتگری داستان‌ها پیرو سبک این هنرمند به‌شمار می‌آمد.

سال ۱۳۹۲ در جشن خانه موسیقی با حضور هنرمندان پیشکسوت در تالار وحدت از علی غلامرضایی آلماجوقی به پاس یک عمر کوشش در حوزه موسیقی نواحی تقدیر شد و این هنرمند تندیس خانه موسیقی را از محمدرضا شجریان، ریاست وقت شورای عالی خانه موسیقی و داوود گنجه‌ای، قائم مقام آن مجموعه، دریافت کرد.

او در یکی از گفت‌وگوهایش گفته بود: من امروز فردا می‌میرم؛ من را بگذارید کنار. اگر می‌خواهید این هنر زنده بماند، جوانان را دریابید. آنان می‌آیند و جای ما را پر می‌کنند. همین الان بچه‌هایی هستند که از من بالاتر هستند و در آینده این دوتار را به دست می‌گیرند. در همین قوچان ۲۷ یا ۲۸ نفر هستند که بالا دست من ساز می‌زنند. در چناران چند جوان ترک زبان هستند که آن‌ها هم پیش من آمده و خیلی پیشرفت کرده‌اند. می‌گویند تا من هستم، روی صحنه نمی‌آیند و با وجود من دست به ساز نمی‌زنند. آنان با عشق و علاقه همه فوت و فن‌ها را به خوبب فرا می‌گیرند و چون اهل کتاب خواندن هستند، اطلاعات زیادی هم دارند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->